Fødsel

Fødselsfotografering startet jeg med i 1998.

Jeg så min søster bli født hjemme da jeg var 7 år, og så fort jeg var ferdig utdannet fotograf så begynte jeg å fotografere fødsler. Kjærligheten er aldri større en på denne dagen, og det er så fantastisk å få lov til å dokumentere dette til hele familien. Mor husker sjelden så mye av fødsel, og får mulighet til å gjennoppleve mirakelet uten smerter. Partner slipper å være ansvarlig for å dokumentere minnene og barnet får noen fantastiske bilder å se på når hun eller han vokser opp.

Fødsel + beredskap 22.000,-

Ca. 100- 150 redigerte høyoppløslige bilder med bruksrettigheter. Vi avtaler et møte i god tid før fødsel hvor vi blir kjent, det er viktig med god kjemi denne dagen. Jeg står på vakt to uker før og to uker etter fødsel. Dette er den mest krevende delen av jobben min. Jeg vil alltid tilgjengelig for den fødende. Når man er i aktiv fødsel så kommer jeg, og blir i ubegrenset tid.

Det vil bli et utvalg av fargebilder og sort/hvitt bilder. Jeg blir i ca 3. timer etter fødsel for å fotograferer tilknytings fasen - en fantastisk fin tid som man sjelden husker så mye av. Jeg fotograferer amming, veiing, måling og første stellet. Dere vil også få bilder av den nye familien sammen og nyfødt bilder av barnet.

Fødsel 12000,-

I 20 år har jeg fotografert fødsler og jeg fått muligheten til å dele mange av bildene mine på sosiale medier for å fremme kunnskap og ikke minst kjærligheten i en fødsel.

Bildene har fungert som visuell lærdom, og jeg har fått vist mye av gleden og kjærligheten fra den store dagen. Mange tenker fødsel er det verste man skal gjennom, men det er ikke det jeg ser på jobb. Jeg ser en kjærlighet større en noen sinne. Denne pakken passer til de som ønsker å spre bevissthet og kunnskap gjennom det visuelle i bildene ( dere vil selvsagt kunne godkjenne hvilke bilder som kan brukes ). Dere vil dessverre ikke bli prioritert på samme måte som de som betaler for fødsel og beredskap, så jeg har ingen garantier for at jeg kan komme men vil alltid gjøre mitt beste.

Ca. 50-70 bilder. Jeg kommer når fødselen er godt igang ( ca 5-6 cm åpning ).

Etterbyrdstiden 4000,-

Tiden etter babyen er født, veiing og måling av babyen, blir i ca 3 timer etter babyen er født.. Kan også ha med bilder av første møtet med søsken. Dette kan skje rett etter fødsel eller dagen etter hvis det ikke går samme dag.

Keisersnitt 10.000,-

Ca. 100 redigerte høyoppløslige bilder med bruksrettigheter. Akutt keisersnitt får man ikke fotografere. Etter fødselen følger jeg etter far eller ledsager mens mor er på overvåkning. I prisen inkluderer det 1 time fotografering med alle. Noen ganger gjør man det samme dag, andre ganger venter man til dagen etter.

Ps: Ønsker man fotografering inne fra operasjonsstua må man søke om dette på forhånd. Man har ingen garantier om man får tillatelse før selve dagen.

Hjemmefødsel 10.000,-

Ca.100-150 redigerte høyoppløslige bilder med bruksrettigheter. Ønsker man å føde hjemme så må man betale for det. Inntil det blir en statlig ordning ønsker jeg å gi avslag i prisen på hjemmefødsler.

 

Film 15.000,-

Ca. 10-15 minutter redigert video. Det vil være en blanding av filmsnutter og fotografier. I bakgrunnen vil det være musikk fra musiker Johan Fredrik Holst. Dette vil komme i tillegg til pakken du har valgt.

Doula 25.000,-

( 35.000,- for fotografering og doula tjeneste )

Doula er en fødselshjelper, jeg kan være kun doula- eller kombinere det med fødselsfotografering.

Jeg kommer hjem til den gravide med massasje-benken min og vil gi 60 minutter massasje og 2 timer samtale før fødsel. Jeg vil kunne se hva den gravide liker av berøring og vil vise hvilke massasje teknikker jeg kan bruke under fødsel slik at kvinnen kan gi utrykk fra hva hun ønsker under fødsel. Noen er mer redde for å føde enn andre, og en doula kan være en stor trygghet under fødsel. Jeg vil komme hjem til den gravide så fort fødsel er igang og bli med fødekvinnen i ca 3 timer etter fødsel.

Bruksrett betyr at dere får ha bildene til odel og eie, men at dere ikke kan selge de videre.


bryllup

Å få lov til å være med å forevige et bryllup er like stort hver gang. Jeg har jobbet som bryllupsfotograf i 25 år, og jeg gleder meg alltid til den store dagen. Flere og flere tenker at det holder med bilder gjestene tar, men de fleste angrer på at de ikke brukte penger på de gode minnene som skal vare livet ut.

Portretter

Ca. 1 time, 20 redigerte bilder 8000,-

Vielse + portretter

Ca. 3 timer, 150 redigerte bilder 14.000,-

Halv dag

Ca.6 timer, minst 200 redigerte bilder 19.000,-

Heldags

Ca 12 timer, minst 400 redigerte bilder 28.000,-

Jeg kan også skreddesy en pakke som passer ditt bryllup. Kan også tilby video og albumløsninger.

Ta kontakt for mer info.


Portrett

Jeg elsker å fotografere folk i sine egne omgivelser eller ute på location. Det kan være personlige portretter, bilder til sosialemedier eller gravid bilder. Barn har et helt spesielt lynne, og jeg elsker å fotografere alle utrykkene og stemningene de viser. Jeg har et veldig godt lag med barn, noe som ofte resulterer i gode øyeblikk som viser hvem de er. Jeg liker også best å fotografere barn og familier i deres egne hjem og omgivelser, eller ute i naturen. Jeg fotograferer dessverre ikke i studio, så ta kontakt med en studio fotograf om du ønsker det

Portretter

6 bilder 4000,-

12 bilder 6000,-

24 bilder 8.000,-

Kjøretillegg utenfor Oslo/ Akershus, 3 kr pr km + 500,-